„Atsinaujino visa mūsų automobilių gama, todėl norime, kad ir krepšininkai važinėtų su nauja technika“, – DELFI sakė „Škoda“ atstovų Lietuvoje marketingo ir komunikacijos vadovas Linas Barščevičius.

Iš viso Lietuvos vicečempionų komanda gavo raktelius nuo 15 automobilių. Juos žaidėjams paskirstė klubo vadovybė. Senuosius „Škoda Suberb“ nuspręsta parduoti.

Beje, nuo šiol automobilių stovėjimo aikštelėje greta „Siemens arenos“ dominuoja sidabrinė spalva. Ja nudažyti visi naujieji „Škoda Octavia“ automobiliai.

Gal tai – užuomina į faktą, jog paskutinius trejus metus „Lietuvos rytui“ teko tenkintis Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sidabro medaliais?

„Nemanau, kad tai asocijuojasi, – juokėsi L. Barščevičius. – Iš tiesų, net ne visi automobiliai sidabriniai: „Suberb“ nudažyti kitomis spalvomis.“

„Škoda“ automobiliais „Lietuvos ryto“ žaidėjais važinėjasi nuo 2006 metų.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)