Kalbėdamas apie šią savaitę pristatytą naująjį „Audi A7 Sportback“, S.Sielaffas apibūdino šį modelį kaip „naują nišą ir naują idėją“. Tačiau jis pripažino, kad galinės A7 dalies dizainas turi sąsajų su prieš 4 dešimtmečius pradėtu gaminti „Audi 100 Coupe“ modeliu.

„Tai yra tik viena detalė. Esu tikras, kad jeigu pažvelgsite į automobilį (A7), jūs mūsų nekritikuosite sakydami, kad sukūrėme retro stiliaus mašiną. Mes tikrai to nenorime daryti. Integruoti „100 Coupe“ akcentus buvo tarsi gražus, mažas žaidimas, padėjęs susieti su mūsų palikimu“, – teigė S.Sielaffas.

Paklaustas, ar ir ateityje galima tikėtis „Audi“ automobiliuose išvysti ankstesnių modelių „palikimą“, kompanijos dizaino vadovas leido suprasti, kad tai turėtų būti daroma su saiku.

„Kurti retro automobilius yra pavojinga, nes visada bus sudėtinga galvoti apie kitos kartos automobilius. Ir ką tuomet reikės daryti? Bus sunku „pabėgti“ nuo to, kas buvo padaryta, tai visuomet bus artima tam, ką jau buvome padarę anksčiau“, – teigė S.Sielaffas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją