„Autoweek“ žiniomis, pagal šią koncepciją bus gaminamas naujasis „Audi Q4“ – tai bus „Audi“ atsakymas „BMW X4“ bei „Porsche Macan“.

Penkiadurė vizija dalijasi dizaino akcentais su triduriu „Allroad Shooting Brake“, kuris buvo pristatytas Detroite sausį. Tai rodo, kad „Audi“ ruošiasi šalia savo praktiškų SUV visureigių siūlyti ir naujus sportiško stiliaus padidinto pravažumo modelius.

Pekine pasirodysianti „Audi“ koncepcija savo išvaizda primins trečios kartos TT kupė, o važiuoklės bazė bus artima Q3. Po variklio gaubtu bus elektra įkraunama hibridinė sistema, kurią sudaro 2.0 l turbininis variklis ir pora elektros motorų.

„Beveik kiekvienoje mūsų atstovaujamoje rinkoje yra aiški padidinto pravažumo automobilių populiarumo tendencija. Mes tą suprantame ir ruošiamės iš to gauti naudos“, – sakė „Audi“ tyrimų ir vystymo vadovas Ulrichas Hackenburgas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)