Neoficialiomis žiniomis, naujasis modelis vadinsis „4C GTA“ ir kainuos apie 40 tūkst. eurų (apie 138 tūkst. Lt).

Po to, kai 1994 m. buvo nutraukta „Duetto Spider“ gamyba, „Alfa Romeo“ gerbėjai įperkamo galiniais ratais varomo modelio laukė beveik du dešimtmečius.

Nuo 2007-ųjų porą metų gamintas „8C Competizione“ daugumai šios markės gerbėjų buvo tiesiog per brangus. Šio modelio „Spider“ versija kainavo 213 tūkst. eurų (735 tūkst. Lt), o gamybos apimtys buvo apribotos iki 1 tūkst. vnt.

Planuojama, kad „4C GTA“ gamyba viename iš „Fiat“ padalinių Italijoje bus pradėta 2012 m. pabaigoje. Per metus tikimasi pagaminti po 4-5 tūkst. šio modelio vienetų. Gali būti, kad automobilis bus parduodamas ir JAV rinkoje.

Šaltinių teigimu, itin lengvas „4C GTA“ kėbulas bus padarytas iš aliuminio ir anglies pluošto, todėl automobilis turėtų sverti apie 850 kg. Modelyje bus montuojamas patobulintas keturių cilindrų 1.8 l variklis, kuris diegiamas ir „Giuliettoje“. Variklio galia turėtų perkopti 250 AG.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją