Nuo 1984 m. „Nismo“ inžinieriai pristatė seriją originalių projektų, perteikiančių „Nissan“ japonišką veiklos dvasią. Savo trisdešimtmetį švenčianti įmonė yra panirusi į didžiausią iki šiol projektą – „Nissan LM P1“ klasės lenktyninio automobilio „Nissan GT-R LM Nismo“ kūrybinį procesą.

„Nismo“ prezidentas Shoichi Miyatani atskleidė, kad kitąmet, pirmą kartą per 17 metų, jie dalyvaus Le Mano 24 valandų trukmės lenktynėse.

„30 metų „Nismo“ kūrė projektus, kurie atrodė neįgyvendinami. „Nissan“ ir „Nismo“ imasi rizikingos veiklos – diegia naujoves trasoje ir už jos ribų. Daugeliu atvejų šie originalūs projektai sulaukė pripažinimo, tačiau mes nebijome patirti ir nesėkmės. Tai išties naujoviškas požiūris, ne vien įmonės šūkis“, - tvirtino „Nismo“ pasaulinės prekės ženklo, rinkodaros ir prekybos plėtros direktorius Darrenas Coxas. – Per paskutiniuosius 30 metų „Nismo“ visuomet buvo pasirengusi peržengti ribas. Tokios pat nuostatos mes laikysimės ir ateityje. Mūsų laukia dideli iššūkiai, tarp jų „Nismo“ automobilių asortimento plėtra, „Nissan GT Academy“ programos pristatymas kitose rinkose ir, žinoma, kova su „Audi“, „Porsche“ bei „ToyotaLe Mano lenktynėse kitais metais.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)