Tokią nuomonę sportininkai išsakė po to, kai ketvirtadienį paryčiais Rusija pradėjo aktyvų Ukrainos puolimą visu frontu.

Tuo tarpu F1 organizacija paskelbė akylai stebinti situaciją, tačiau kol kas nepaskelbė, ar etapas Sočyje vyks, ar bus atšauktas.

Vienintelis F1 sportininkas iš Rusijos, Nikita Mazepinas, teigė besitikintis, kad nepaisant visko, etapas nebus atšauktas. Tačiau prasidėjus aktyviems kariniams veiksmams, panašu, jo atstovaujamai „Haas“ komandai, kurios pagrindinis partneris – Rusijos įmonė, situacija pasikeitė kardinaliai. Netgi šios komandos vadovas Guntheris Steineris buvo priverstas palikti suplanuotą komandos spaudos konferenciją, turėjusią įvykti testų Barselonoje pietų pertraukos metu.

S. Vettelis šiandien kalbėdamas spaudos konferencijoje kalbėjo, kad šio ryto naujienos jį sukrėtė.

„Man baisu žiūėti, kas vyksta. <...> Mano nuomone, aš neturėčiau lenktyniauti Rusijos etape, aš ten nelenktyniausiu. Manau, kad neteisinga lenktyniauti šioje šalyje. Man liūdna dėl žmonių, kurių gyvybės nutraukiamos ir kurie žūva dėl kvailų priežasčių“, – jo žodžius cituoja „The Drive“.

S. Vettelį palaiko ir M. Verstappenas. Anot jo, neteisinga varžytis šalyje, kuri kariauja.

Sočio etapas numatytas šiemet, rugsėjo 23-25 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją