Per dvi varžybų dienas dalyviams teko įveikti per 500 greičio ruožo kilometrų, o dalis jų, po finišo pasakojo V. Žala, buvo vieni sudėtingiausių kokius yra tekę važiuoti. Po pirmojo šeštadienio greičio ruožo sportininkas pasakojo, kad šeštadienis prasidėjo nelengvai: „Sudėtinga diena – pradėjom iš ketvirtos vietos ir norėjosi pasiekti trečią. Pavyko tą padaryti, bet važiuojant tokiu tempu tenka priartėti prie ribų. Ryte neišvengėm nesklandumų, keitėm padangą, todėl praradom nemažai brangių minučių.“

Nusivylimo neslėpęs ekipažas neprarado sportinės dvasios ir antroje dienos pusėje parodė, kad per anksti pasiduoti negalima. Antrajame šeštadienio greičio ruože V. Žalos ir P. Fiuzos ekipažas važiavo nepriekaištingu tempu ir finišavo treti, nuo N. Al Attiyah atsilikdami vos 30 sekundžių. Šis spurtas leido bendroje įskaitoje užtikrintai įsitvirtinti trečioje vietoje, už nugaros paliekant net 90 automobilių ir motobagių ekipažų.

V. Žala finišavęs džiaugėsi, kad jau pirmose lenktynėse su „Unique racing team“ T1+ klasės automobiliu pavyko palaikyti greitą tempą, o taip pat tai buvo gera proga palaikyti gerą sportinę formą kartu su savo šturmanu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją