Po 12 ratų lenktynės buvo sustabdytos. Avariją patyrė estas Toomas Tomson („Superbike“) ir lietuvis Alvydas Nartautas, dalyvavęs „B1200“ įskaitoje. Estas atsipirko apgadintu motociklu, o Lietuvos lenktynininkui prireikė skubios medikų pagalbos.

Sustabdžius varžybas ant aukščiausiojo pakylos laiptelio „Superbike“ klasėje lipo daugkartinis prizininkas bei Estijos čempionas Hanno Veltas. Antroji vieta teko jo tautiečiui Martinui Partelpoegui, o trečioji – lenktynininkui iš Latvijos Andrejsui Grinbergsui.

„B1200“ klasėje greičiausiais tapo Estijos lenktynininkai Allanas Merikula, Aivo Avikas ir Madisas Vestelis.

Itin įdomi ir įnirtinga kova vyko „Supersport“ klasės įskaitoje, kur dėl pirmos ir antros vietos kovojo Kristianas Beljaevas ir Kristjanas Sepa. Lenktynininkų trasoje įveiktas laikas skyrėsi vos keliomis šimtosiomis sekundės dalimis. Ant trečiojo „Supersport“ klasės apdovanojimų laiptelio lipo lietuvis Vidas Stankevičius.

„B600“ klasėje pirmą, antrą ir trečią vietą pasidalino Kristjanas Karu (Estija), Kaiko Kolkanenas (Estija) ir Rolandsas Legdzinsas (Latvija).

Šiame etape buvo gausesnės ir „Sidecar“ motociklų gretos. Starto tiesiojoje išsirikiavo šeši dalyviai. Rezultatai stipriai nieko nenustebino: pirmosios pozicijos buvo aiškios vos lenktynėms prasidėjus - pačioje pradžioje į priekį išsiveržė E. Parmas ir M. Meiusas.

Gausioje „Pretendent – C“ klasėje pergale džiaugėsi estas Erkis Anto, antroji vieta atiteko Sergejui Panevinui, o trečią užsitikrino Siimas Lekko. S. Panevinas už padangų šildytuvų naudojimą kvalifikacinių važiavimų metu vos nebuvo diskvalifikuotas.

Paskutinis trečiasis „Team Fight Baltic Championship“ etapas įvyks pirmą rugsėjo savaitgalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)