„Į Rygą atvažiavome ruoštis antram Lietuvos ir pirmam Europos šonaslydžio čempionato etapui, – pasakoja Benediktas. – Jau pirmųjų važiavimų metu pajaučiau, kad naujai surinktas variklis nedirba pilnu pajėgumu, o trasoje problemos išsiaiškinti nepavyko.“

Anot šonaslydininko, visa laimė, jog problema atsirado ne varžybų metu, o treniruotėse, tad komanda turi keletą dienų šiai mistinei problemai išspręsti, mat jau savaitgalį sportininkas turi vykti į Kačerginę, kur vyks antrasis Lietuvos šonaslydžio čempionato etapas.

„Labai džiaugiamės, jog prie mūsų komandos prisijungė net trys nauji partneriai, – pasidžiaugė Lietuvos šonaslydžio čempionas B. Čirba. – Mineralinis vanduo „Vytautas“ visada padėdavo atgauti jėgas mūsų komandos nariams, o šiemet mums pavyko sutarti ir dėl platesnio bendradarbiavimo. Pirmieji kontaktai su sportinės aprangos gamintoja „Tūta“ užsimezgė dar pernai „FIA motorsport games“ varžybose Romoje, mums patiko kauniečių gaminama produkcija, jiems – mūsų pasiekimai varžybų trasose. Vokietijos tepalų bei alyvos gamintojo „Liqui Moly“ pavadinimas yra gerai žinomas Lietuvos šonaslydžio mėgėjams.“

Šonaslydininkas Kačerginės Nemuno žiede vyksiančiame „Liqui Moly UpHill Drift“ tikisi pergalės, mat čia jam pavyko nugalėti ir pernai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją