Ankstyvoje vaikystėje iš Lietuvos į Jungtines Valstijas persikėlęs lenktynininkas neseniai buvo užsukęs į savo gimtąją šalį. Nors Lietuva buvo tik tarpinė stotelė link galutinio tikslo – tarptautinių varžybų Rusijoje, vietoj įprastos turistams skirtos programos A. Bakchis pasirinko kvietimą atvykti į „Nemuno žiedo“ lenktynių trasą. Kokiu tikslu? Prisiminti išskirtinę „Nemuno žiedo“ trasos konfigūraciją ir pažvelgti kaip lietuvių lenktynininkai ruošiasi artėjančioms varžyboms, teigiama pranešime žiniasklaidai.

Šioje išskirtinėje treniruotėje taip pat dalyvavo ir neseniai puikų pasirodymą „Drift Masters“ pirmenybėse pademonstravęs Andrius Vasiliauskas.

„Visuomet malonu susitikti ir pasišnekučiuoti su tokio lygio lenktynininku kaip A. Bakchis. „Formula Drift“ varžybos – daugelio drifterių svajonė, tad kiekvienas patarimas ar pastebėjimas yra aukso vertės“, – susitikimo įspūdžiais dalinasi A. Vasiliauskas.

Vis dėlto „Nemuno žiede“ įvykusi treniruotė buvo skirta ne tik pažintims su „Formula Drift“ dalyviu. Kartu su savo kolegomis A. Vasiliauskas ruošėsi artėjančioms varžyboms Baltarusijoje.

„Baltarusijoje vykstančios varžybos jau seniai sulaukė tarptautinio pripažinimo. Organizacija, lenktynininkams paruošta trasa ir dalyvių pasiruošimo lygis – verti tik didžiausių pagyrų“, – komplimentų negailėjo šonaslydininkas.

Daugkartinis mūsų šalies čempionas į varžybas kaimynėje Baltarusijoje vyks kartu su savo kolega – Gediminu Levicku, kuris yra vienas iš Baltarusijos drifto čempionato lyderių. Lagaminus taip pat kraunasi dar vienas Lietuvos sportininkas – Gediminas Ivanauskas, kuris yra dažnas Baltarusijos drifto čempionato dalyvis.

„Varžybos kaimynėje Baltarusijoje bus puiki proga paaštrinti savo įgūdžius ir tinkamai pasiruošti kitam „Drift Masters“ etapui į kurį išvyksime rugsėjo 7 dieną.“

Ketvirtasis Baltarusijos šonaslydžio čempionato etapas įvyks rugsėjo 2 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją