Lenkų šturmanas S. Rozwadowskis yra sukaupęs daugiau nei dešimties metų patirtį.

Jis įsitraukė į „Pitlane General Financing“ komandos gretas, pasibaigus komandos vienų metų bendradarbiavimo sutarčiai su šturmane iš Ukrainos Irina Kolomeiceva.

B. Vanago teigimu, komanda dėkoja Irinai už bendradarbiavimą, intensyvų bei įdomų sezoną, kuriame pasiekta puikių rezultatų.

„Savaitgalį startuojant „Saulės“ ralyje komandos tikslas – įprasti važiuoti kartu, norint ateityje pasiekti svarių pergalių. Manau, kad Sebastiano sukaupta patirtis pasaulio, Europos bei gimtosios Lenkijos raliuose padės komandai išsikelti ne tik naujus tikslus, bet ir prisidės prie jų pasiekimo“, - kalbėjo B. Vanagas.

S. Rozwadowski yra daugybės etapų nugalėtojas ir prizininkas, taip pat garsios ralio komandos „Orlen Team“ narys. Pastaroji komanda autosporto aistruoliams puikiai žinoma kaip legendinio Dakaro bei daugybės pasaulio ralio bei ralio maratonų etapų dalyvė. Lenkų šturmanas per savo karjerą talkino ne vienam garsiam Lenkijos lenktynininkui - Stefanui Karnabalui, Grzegorzui Grzybui, Szymonui Rutai ir kitiems.

Savaitgalį Kelmės apylinkėse vyksiančiame Lietuvos ralio čempionato etape „Saulė-2012“ ekipažams teks įveikti bendrą 231 kilometro distanciją. Iš viso numatomi 10 greičio ruožų, kurių bendras ilgis yra 125,40 km.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)