„Toyota Overdrive“ komandos automobiliu besivaržantis Roko ir Oriol Vidal Montijano 6.25 km prologą įveikė per 4 minutes ir 36 sekundes. Nors susidūrė su pasikalbėjimo sistemos šalmuose problemomis, ekipažas finišavo antroje pozicijoje ir turės teisę rinktis, iš kurios vietos startuoti rytoj.

Rokas Baciuška

„Nors ir trumpas, bet prologas yra labai svarbus. Turėjome komunikacijos iššūkių, navigatoriui teko rodyti kryptį rankomis, bet viskas gerai – esame antri. Rytoj laukia jau tikras Dakarinis ruožas ir 302 kilometrai, laikykite kumščius“, – motyvacijos nestokojo R. Baciuška.

Komandą jau pernai Baja Aragon lenktynėse pažinęs pasaulio čempionas vakar pabrėžė, kad tikslas šiame ralyje – parodyti geriausią rezultatą ir, svarbiausia, sėkmingai finišuoti visuose greičio ruožuose.

Rokas Baciuška

„Ultimate“ klasėje varžysis dvylika automobilių, tarp jų ir šiandien vienintelis R. Baciušką aplenkęs Saudo Arabijos „Toyota“ ralio čempiono titulą ginantis Yazeedas Al-Rajhi. Baja Hail vyksta vasario 8–10 dienomis. Trijų dienų maršrutas per dykumas, supančias šiaurinį centrinį miestą, bus itin sudėtingas. Trasą sudarys 85 procentai atviros dykumos, 10 procentų žvyro ir purvo takelių bei 5 procentai smėlio kopų Didžiojoje Nafudo dykumoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją