Prancūzas daną iš pradžių įveikė RX 150 bagiais, o po to tiesiog sutriuškino varžovą kovoje „Audi R8 LMS“ lenktyniniais automobiliais. Abi pergalės ralio sportininkas iškovojo įtikinama persvara.

S. Ogier į finalą pateko, kai dvikovoje „Audi R8 LMS“ automobiliais palyginti lengvai įveikė šių metų DTM čempionato laimėtoją Martiną Tomczyką.

T. Kristensenas, tuo tarpu, pusfinalyje tik per plauką, šimtąja sekundės dalimi, pranoko septyniskart „Formulės-1“ pasaulio čempioną Michaelį Schumacherį.

Ketvirtfinaliuose S. Ogier įveikė daugkartinį WTTC pirmenybių laimėtoją Andy Priaulxą, M. Tomczykas – buvusį „Formulės-1“ pilotą Davidą Coulthardą, M. Schumacheris – dabartinį „Formulės-1“ čempioną Sebastianą Vettelį, o T. Kristensenas – 2009 m. F-1 titulo laimėtoją Jensoną Buttoną.

Kitas „Formulės-1“ pilotas Vitalijus Petrovas pralaimėjo visas tris dvikovas savo grupėje ir į atkrintamąsias varžybas nepateko. Toks pats likimas ištiko ir praėjusių metų Čempionų lenktynių laimėtoją Filipe'ą Albuquerque, besivaržantį DTM serijoje.

Primename, kad vakar vykusias Čempionų lenktynių Nacijų taurės varžybas penktus metus iš eilės laimėjo Vokietijos komanda, sudaryta iš M. Schumacherio ir S. Vettelio.