Tačiau nors ir pavargę ralio dalyviai miegoti neskubėjo, nes visus domino teisėjų operatyviai pateikti rezultatai iš pirmosios dienos programoje buvusių rungčių.

O jie gana netikėti. Per visą žurnalistų ralių istoriją dar nėra buvę, kad visas pirmąsias tris prizines vietas užimtų kolegos iš Latvijos.

Pirmauja „Mitsubishi Lancer Evo VI“ vairuojantys Martinas Dzienitis ir Kristapas Berzinis, nuo jų labai nedaug atsilieka Aigaras Tidmanis su Janiu Bumbuliu (BMW 323 ti), o į trečiąją vietą smuktelėjo prologo varžybų lyderis Oskaras Kanepas Kalninis su Andriu Malnieku, važiuojantys devintosios evoliucijos „Mitsubishi Lancer“.

Iš Lietuvos žurnalistų geriausiai sekasi Renaldui Gabartui su Vincu Gerdžiūnu, kurie kol kas penktoje vietoje.

Šeštadienį – lemiamų batalijų diena. Didelį susidomėjimą kelia „Gjensidige“ taurės lenktynės Kretingoje, kurios prasidės lygiai vidurdienį, keletas netikėtų rungčių ir Press ralį užbaigsiančios lenktynės kruizinių laivų terminale.

<

--
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)