A klasėje, aplenkęs visus savo priešininkus ir nepralaimėjęs nė vienos dvikovos, nugalėtoju tapo Ovidijus Tylenis su „VW Scirocco“, B klasėje triumfavo Mykolas Tamašauskas su „VW Scirocco“, C klasėje lygių nebuvo Egidijui Sadauskui su „Opel Corsa“, o D klasėje nepralenkiamas buvo Evaldas Kaliūnas su „Alfa Romeo Turbo PBM“

Deja, nepavyko sulaukti žadėtosios „monstrų“ kovos. SS klasės lyderius tiesiog persekiojo nesėkmės.

Varžybų favoritui Jierzy Chmelevskis varžybos pasibaigė dar joms net neprasidėjus. Jo vairuojamame specialiai „Drag“ lenktynėms sukonstruotame „VW Corrado“ variklis sugedo treniruočių metu.

Vieną iš greičiausių automobilių Lietuvoje vairavusį klaipėdietį Aivarą Štikelį tai pat jau ne pirmus metus persekioja nelaimės. Šį kartą jam treniruočių metu pavyko trasą įveikti tik porą kartų. O atrankos metu A. Štikelio vairuojamame specialios konstrukcijos „BMW Altered“ automobilyje sugedo variklio valdymo kompiuteris.

Mindaugo Beniušio „Audi Coupe“ automobiliui pusfinalio dvikovoje sulūžo transmisija ir jis pasitraukė iš tolimesnės kovos.

SS klasėje iš varžybų pasitraukus favoritams, niekas nesugebėjo pasipriešinti vieną iš greičiausių Lietuvoje „Audi“ automobilių vairuojančiam Edmundui Savickiui. Jis ketvirčio mylios ilgio trasą įveikė per 10,26 sekundės ties finišo linija išvystydamas 230 km/val. greitį.

Komandų įskaitoje nugalėjo „VW Scirocco klubas“ komanda.

Kitas Lietuvos automobilių „Drag“ lenktynių čempionato etapas vyks jau birželio 4-ą dieną taip pat Kazlų Rūdos aerodrome.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją