V. Ščiuka finalo važiavimą pradėjo ne iš pirmosios pozicijos ir net ne iš pirmosios eilės, tačiau lenktyniavo itin sumaniai ir, aplenkęs ilgai pirmavusį Andrejų Lizunovą, pirmas kirto finišo liniją.

A. Lizunovas užėmė antrąją vietą, o trečioji pozicija atiteko Arūnui Milašauskui.

Balandžio 4 dieną absoliučiai geriausią tarp šios grupės dalyvių trasos įveikimo laiką pasiekęs Simonas Kvedaras - 620 metrų ilgio trasos ratą jis nuvažiavo per 34,213 sek. - penktadienį liko tik penktas.

Pirmadienį savo jėgas "Fun2Go" kartodrome išbandė vaikai, teisingiausiai atsakę į iš anksto internete skelbtus klausimus apie eismą gatvėje, antradienį estafetę perėmė žurnalistai, trečiadienį - šalies politikai, o ketvirtadienį - pramogų pasaulio žvaigždės.

1200 litų metiniai abonementai atiteko Vilniaus Abraomo Kulviečio vidurinės mokyklos devintokui Pauliui Valiukevičiui, laidos "Autopilotas" vedėjui Ramūnui Fetingiui, Seimo nariui Vytautui Galvonui ir TV3 laidos "Abipus sienos" vedėjui Giedriui Leškevičiui.

Balandžio 26 dieną "Fun2Go" kartodrome įvyks Lietuvos kartingo sporto sezono atidarymo varžybos, o gegužės 3 dieną prasidės Lietuvos kartingo čempionatas ir "Baltijos taurės" varžybos.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją