„Fernando Alonso ir „Renault F1 Team“ kartu išgyveno didelę sėkmę nuo to laiko, kai šis lenktynininkas atėjo į komandą 2002-aisiais“, – pareiškė P.Faure.

„Sužinojęs Fernando sprendimą buvau nusivylęs, tačiau vėliau supratau, kad 2006-ųjų pabaigoje jis „Renault“ jau bus praleidęs 5 sezonus. Nauji iššūkiai yra būtini kiekvienam sportininkui, todėl nenuostabu, kad jis nusprendė savo karjerą pasukti kita linkme. Tai dalis „Formulės-1“, tai dalis gyvenimo“, – pasakojo „Renault F1“ prezidentas.

„Dabar mūsų taikiklyje – 2006-ieji. Sieksime išlaikyti savo pajėgumo lygį ir kitąmet, taikydami agresyvią technologijų programą bei konkurencingą požiūrį. Kolektyvai Viry (bazė Prancūzijoje – red. past.) ir Enstone (bazė Didžiojoje Britanijoje – red. past.) šiemet pademonstravo, kad gali puikiai dirbti. Visi komandos nariai visu 100% dirba tam, kad sukurtų tokią techniką, kuri leistų Fernando Alonso bei Giancarlo Fisichella apginti ekipos čempionų poziciją. Mūsų tikslas 2006-aisiais – ir vėl nugalėti“, – pabrėžė jis.

Manoma, kad F.Alonso „Renault“ komandoje 2007-aisiais pakeis šių metų GP2 vicečempionas Heikki Kovalainenas.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.