Žiūrovų slalomo varžybos vyko net tris dienas, o jose galėjo susigrumti visi norintys, tiek žiūrovai, tiek ir slalomo varžybų dalyviai, galėję varžytis bet kokiu techninius reikalavimus atitinkančiu automobiliu, o trasą įveikti tiek kartų, kiek panorės.

Geriausią rezultatą pasiekė RWD klasės (galiniai varomi ratai) atstovas Paulius Mikelaitis su „Toyota Mr2“, distanciją įveikęs per 24,05 sek. Jis pranoko šios klasės prizininkus Egidijų Mieliūną („Mazda Mx5“ 27,91 sek.) ir Kristijoną Kėrį ( „Lexus IS200“).

Visais keturiais (AWD) varomais ratais automobilių klasėje su „Subaru Impreza“ dominavo Andrius Antanaitis (24,38 sek.), pranokęs Gytį Adomavičių, vairavusį „Audi A6“.

Labai greitos buvo ir damų klasės dalyvės, kur pergalę šventė Lina Kraftė su „Mini Cooper‘ , distancijoje sugaišusi 26,34 sek. Antra buvo Skaistė Pekarskė („Renault Megane RS“ 27,34 sek.), o trečiąją vietą iškovojo Greta Vėsaitė, vairavusi „Mini Cooper“ ir sugaišusi distancijoje 27,80 sek.

Priekiniais ratais (FWD) varomų automobilių klasėje nugalėjo Genadij Pekarskij („Renault Megane RS“ 24,85 sek.), aplenkęs Jordaną Dirgėlą su „Renault Clio“ (25,08 sek.) ir Edviną Puidoką, vairavusį „Honda Civic“ ir užtrukusį 25,42 sek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)