Visiems „Drag'ūnų“ vakaro dalyviams teko įveikti 200 m ilgio atkarpą lenktynių trasoje. Kauno apskrities policijos komisariato atstovams, greičiausiai šį atstumą nuvažiuoti pavyko pasitelkus 2015 m. laidos „Volkswagen Passat“. Pareigūnai trasą įveikė per 10,76 sek.

Organizatoriai sako, kad būtent toks, maždaug 11 sek., vidutinis laikas buvo daugumos traukos lenktynių dalyvių, į Nemuno žiedą atvažiavusių su pačiais įvairiausiais standartiniais automobiliais.

Geriausius laikus demonstravo „bombų“ – automobilių, turinčių daugiau nei 500 AG, – vairuotojai.

Pats greičiausias čia buvo Darius Pumpalavičius, kuris į traukos lenktynes atvažiavo su „Audi A8L“. 200 m šiuo automobiliu jis įveikė per 7,63 sek.

Antroje vietoje liko Paulius Kondrotas, įveikęs trasą per 7,82 sek. Traukos lenktynėse jis važiavo su „Mitsubishi Lancer Evo“. Trečias liko Andrius Antanaitis, su „Ford Mustang“ trasą įveikęs per 7,95 sek.
Pasak VšĮ „Nacionalinis žiedas“ vadovo Arūno Samochino, trečius metus organizuojami „Drag'ūnų“ vakarai prisideda prie eismo saugumo Kauno gatvėse.

„Renginys buvo pradėtas organizuoti drauge su jaunimu, kurie tokio tipo lenktynes organizuodavo nelegaliai, miesto gatvėse. Akivaizdu, kad buvo tik laiko klausimas kada įvyks nelaimė. Gerai, kad pavyko užbėgti įvykiams už akių ir nelegalios gatvės lenktynės persikėlė į uždarą, specialiai tam pritaikytą saugią vietą – lenktynių trasą“, – dėstė A. Samochinas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)