Daugeliui staigmena tapo V. Žalos ir Andrio Malniekso, „Agrorodeo“ klasikinio ralio ekipažo šturmano, dueto debiutas latviškos dainos „Pulse atrums“ vaizdo klipe.

Pagal Laurio Valterso ir Dartos Stepanovos sukurtą dainą sukurtame vaizdo klipe scena, kai „Agrorodeo“ komandos „Škoda“ sugrįžta į bazę ir šturmanas perpykęs išlipa iš automobilio, koja atsidaro garažo duris ir palieka sutrikusį V. Žalą.

Atrodytų, ekipažas nebegalės lenktyniauti, tačiau staiga pasirodo A. Malnieksas, pastebėjęs akylai ralį stebėjusios nedidelės mergaitės susidomėjimą šia disciplina ir norą tapti šturmane. Šis pasiūlo V. Žalai į lenktynes leistis su itin jauna šturmane.

Toliau vaizdo klipe – akimirkos iš Druskininkų ralio. Šias pastebėję šio automobilių sporto gerbėjai juokauja, kad dabar aišku, kodėl Druskininkų greičio ruožuose V. Žala buvo toks greitas.

„Žinoma, jam pavyko sutaupyti nemažai svorio“, – pokštaudamas į šią pastabą atsakė A. Malnieksas.

Kai ką teko kartoti 10 kartų

V. Žala DELFI pasakojo, kad vaizdo klipo idėja gimė ganėtinai paprastai. Pasirodo, dainininkės Dartos šeima pažįstama su A. Malnieksu. O kadangi daina – apie greitį, emocijas, ralį ir pan., ekipažas buvo paprašytas „pavadinti“.

„Man čia buvo pirma patirtis, kai filmavime dalyvauja gal dešimt žmonių, yra profesionalios kameros, garsas, apšvietimas, asistentai ir taip toliau“ – sakė V. Žala.

Jis neslepia, kad į vaidybą įsijausti buvo ganėtinai nelengva, mat iki šiol, kai „Agrorodeo“ komanda rengdavo vaizdo įrašus socialiniams tinklams ir pan., lenktynininkas būdavo pats sau ir režisierius, ir aktorius.

„Čia tekdavo vieną sceną ir kokius dešimt kartų pakartoti, kol viskas pavykdavo taip, kaip numatyta plane“, – kalbėjo lenktynininkas.

Beje, jis užsiminė, kad nors kol kas daina yra tik latvių kalba, gali nutikti taip, kad ilgainiui atsiras ir lietuviška jos versija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)