Šie taškai leido aplenkti iki tol čempionato lyderiu buvusį komandos draugą Igną Gelžinį, kuris šiemet liko antras.

„Paskutinis etapas klostėsi gan sklandžiai. Trasoje stengiausi būti ramus, kad išvengčiau incidentų, nes mano tikslas buvo vienas – finišuoti ir gauti taškų. Kvalifikacijoje buvau tik trečias. Pusfinalyje nekovojau dėl pozicijų ir finišavau trečias. Finale vyko intensyvi kova dėl pirmos vietos. Kurį laiką pirmavau, tačiau, paslydus kartui, užleidau pirmą poziciją. Etape užėmiau antrą vietą ir man to pakako, kad bendroje įskaitoje bučiau pirmas“, – apie varžybas pasakojo N. Janušis.

„Nors sportuoju jau septintus metus, šis sezonas buvo kitoks. Sunkus ir pergalingas. Kiekvienas varžybas lipau ant nugalėtojų pakylos, rinkau taškus ir užtikrintai ėjau čempiono titulo link. Čempiono titulas man – didelis įvertinimas. Juk to siekiau ne vienerius metus“, - džiaugėsi pergale N. Janušis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją