Tai bus vienintelis merginų ekipažas varžybose, o I. Jankovskaja važiuoja su Lietuvos automobilių sporto federacijos išduota licenzija, tai yra atstovaus Lietuvai.

„Moscow Rally Master Show“ įspūdingos varžybos, vykstančios ne pirmus metus. Jos rengiamos Maskvos gatvėse, surenka daug žiūrovų, kelia didelį žiniasklaidos atstovų susidomėjimą. Apie lenktynininkes rašo daugelis svetainių ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

„Solisun Girls Racing Team“ merginos Inessa ir Irina, kurios pirmąkart dalyvauja tokio lygio varžybose, startuos „Mitsubishi Lancer Evo IX“ automobiliu ir atliks parodomąją programą.

„Jei atvirai – bijome! Tai labai rimtas išbandymas. Toli nuo Lietuvos, didelės žmonių minios, didelė atsakomybė. Mums reikia palaikymo ir tikinčių mumis. Vis dėl to, negali sakyti, – galimybė dalyvauti tikrai džiugina.

Naktimis pradedu miegoti vis mažiau: skrydis į Maskvą, testai, automobilio gabenimas ir panašiai... Be to, esu vienintelė atstovė iš Lietuvos, kuri Maskvoje išvažiuos į varžybas su Lietuvos vėliava, jei kiti dalyviai nepatvirtins savo dalyvavimo. Apima ir garbės, ir baimės jausmas vienu metu: man tai pirmas kartas gyvenime atstovauti šaliai toli nuo namų. Bet aš tikiu, kad viskas bus gerai!“, - sakė I. Jankovskaja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją