Dalyviai buvo suskirstyti į du pogrupius, iš kurių tik po penkis greičiausius galėjo superfinale varžytis dėl nugalėtojo titulo. Savo pogrupyje Ieva Butkevičiūtė liko devinta ir į pagrindinį finalą nepateko. Įdomu, kad Ieva šiame turnyre dalyvauja kartu su tėveliu Stanislovu. Tėčiui sekėsi geriau – jis superfinale liko šeštoje vietoje.

Savo pogrupiuose geriausiai pasirodė šio turnyro lyderis bendroje rikiuotėje Darius Maciulevičius ir kol kas ketvirtoje vietoje žengiantis Marius Milevskis, kurie laimėjo atrankinius važiavimus.

Superfinale atrodė, kad niekas negalės rimčiau pasipriešinti šio turnyro lyderiui - iš pirmos vietos startavęs Darius Maciulevičius turėjo daugiausiai šansų nugalėti. Tačiau kiek netikėtai jam konkurenciją sudarė tik ir ketvirtos vietos finale startavęs Nojus Jodka.

Nojus parodė geriausią rato įveikimo laiką ir iki pat finišo linijos kovėsi dėl nugalėtojo vardo, bet finiše jam pritrūko vos pusės sekundės. Finišo liniją pirmas visgi kirto Darius Maciulevičius.

Po keturių etapų Darius pirmauja, tačiau kova dėl antros vietos – itin paaštrėjo. Marius Milevskis ir Nojus Jodka turi surinkę vienodą taškų sumą, o nuo jų tik vienu tašku atsilieka Mariaus brolis Mantas Milevskis, tad kituose etapuose galima tikėtis itin dramatiškų lenktynių.

Iki turnyro finišo dar ilgas kelias - šis mėgėjų kartingo turnyras susideda net iš 12 etapų, todėl numatyti, kas laimės kol kas neįmanoma. Kitas etapas – gegužės 19 dieną Smalininkuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją