Pasak „Škoda“ atstovybės Lietuvoje vadovo Česlavo Antonovičiaus, tai atvers galimybes komandai ne tik lenktyniauti šiuolaikiškesne technika, bet ir naudotis visu „Škoda” gamintojo automobilių sporte sukauptu bagažu – žiniomis, atsarginių detalių sandėliu, garsių „Škoda“ gamyklinių lenktynininkų patirtimi ir patarimais.

„Bendradarbiauti sutarėm tik todėl, kad tikime, jog tai sukurs papildomą vertę mūsų klientams, Lietuvos automobilių rinkai, automobilių sporto bendruomenei ir žiūrovams“, – sakė Č. Antonovičius.
Lenktynininkas Martynas Samuitis teigia, kad su partneriais kuria ilgalaikius planus.

„Nors mūsų planai daugiausia yra susiję su lenktyniavimu Lietuvos Automobilių Ralio Čempionate Lietuvoje, tačiau tikėtina, vien tik tuo neapsiribosime. „Škoda” padėjo mums ieškoti šiuolaikiškesnio, tarptautinėms varžyboms tinkančio, automobilio per savo sporto partnerių tinklą. Tad pagrindinę planų įgyvendinimo priemonę tikimės pristatyti jau netrukus, „300 Lakes Rally“, – sakė „WELLMAN Rally Team“ komandos pilotas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją