„P1, tai „pirma pozicija“. Tik tokio rezultato sieks mūsų komandos nariai visose lenktynėse. Laukia sunkus darbas, daug nuvažiuotų kilometrų ir sutrintų padangų. Tačiau neabejoju, kad jau šiame sezone džiaugsimės pergalėmis“, - sakė komandos vadovas Darius Grinbergas. Komanda naudos geriausio važiuoklių gamintojo, Italijos kompanijos „Birel“ techniką, kurią aptarnaus Lenkijos čempionate pirmaujančios WTR komandos specialistai.

Visi lenktynininkai jau turi patirties kartingo trasose. T. Vaitekūnas yra ne kartą stovėjęs ant nugalėtojų pakylos, o varžybose Lenkijoje ir Italijoje įgyta patirtis jau duoda vaisių. Šiemet Tomas pirmame kartingo čempionato etape džiaugėsi trečia vieta. Ketvirtą sezoną Lietuvoje, Lenkijoje ir Italijoje lenktyniaujantis G. Grinbergas yra tapęs daugelio varžybų nugalėtoju ir prizininku. Lenktynininko karjerą pradedantys D. Vavilovas ir K. Samsonas taip pat spėjo nustebinti.

Danielius, pirmame čempionato etape Vilniuje, startavęs iš paskutinės pozicijos, sugebėjo nugalėti šlapioje trasoje vykusiame pusfinalio važiavime. O Kajus, tame pačiame etape, savo pirmosiose kartingo lenktynėse šventė pergalę finale.

2013 metų sezone „P1 racing by WTR“ dalyvaus Lietuvos ir Lenkijos čempionatuose, o spalio mėnesį numatytos lenktynės Italijoje. Komanda specializuosis pačių jauniausių sportininkų visapusiškame ugdyme, daug dėmesio bus kreipiama ne tik į greitį trasoje, bet ir sveiką mitybą, fizinį pasirengimą, sugebėjimą tinkamai bendrauti ir elgtis. Ne mažiau svarbūs bus ir pasiekimai mokykloje. 2014 metais planuojama komandos plėtra. Numatoma, kad ją sudarys 6 sportininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)