Varžybose startavo apie pusšimtį pajėgiausių Lietuvos bei Latvijos sportininkų - jie varžėsi E1, E2, E3, senjorų, hobby, 85 cm3, C, veteranų bei Quad Open ir Quad ATV klasėse.

Lietuvos motociklų sporto federacijos enduro komisijos pirmininkas Paulius Albertavičius sakė, kad šiuo metu sportininkams labiau rūpėjo kovoti už savo komandas ir surinkti kuo daugiau taškų.

Kadangi 2012 metų Lietuvos čempionatas yra atviras, dėl Lietuvos sportininkų skatinimo programos Lietuvos įskaitai vyko papildomi apdovanojimai medaliais, kuriuos įsteigė LMSF enduro komisija.

Komandinėje įskaitoje laimėjo „Enduro klubas“, vos vienu tašku pralenkęs „Drakonai RT“ komandą, kuri surinko 79 taškus. „LSMA-W'D'Loreen RT“ komanda, surinkusi 71 tašką, lipo ant žemiausio pakylos laiptelio.

Antrasis Lietuvos „Cross country“ čempionato etapas vyks gegužės 5 dieną, Vievyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją