Ir sugrįžimas buvo sėkmingas: „Royal Rally 2012“ metais Kazlų Rūdos aerodrome iškovota 2-a vieta. Praeitais metais tapęs fotografų blyksčių taikiniu, šiemet greičio fanas pasiruošęs dar rimčiau: turimą „Yamaha R1“, „gimusią“ 2006 metais, vieną iš 500 serijinės laidos motociklų ruošia trasai dar kartą. Belieka pasidžiaugti, kad yra tokių žmonių, kaip R. Dubovijus: tai tik dar vienas įrodymas, kad laiką ir jėgas galima investuoti prasmingai.

Jau liepos 6-ą dieną „Royal Rally“ metu bus galima išvysti R. Dubovijaus geltoną žvėrį kartu su jo savininku bei kitais motociklų sporto mėgėjais. Jų šiemet suskaičiuojama apie 45 ir planuojančių dalyvauti skaičius auga. Nuo 2007 metų vykstančios varžybos pagreitį įgavo prieš du metus: tai liudija ir norinčių dalyvauti ir pažiūrėti skaičius.

Belieka palinkėti sėkmės entuziastams, tuo pačiu ir R. Dubovijui su jo „Yamaha“. Tapęs antru tarp 50 dalyvių, šiemet galės panaudoti savo pranašumą kitų dalyvių atžvilgiu: entuziazmas, turimos žinios ir įgūdžiai paprastai atneša gerus rezultatus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)