Latvijos etapas vyks vasario 1-3 d. Ralio favoritais taip pat laikomas suomis Jari Ketomaa su „Ford Fiesta RRC“, du čekai Antoninas Tlusakas ir Janas Černy su „Škoda Fabia S2000“ automobiliais, latvis Raimondas Kisilesas su „Mini JCW RRC“, vengras Janošas Puskadi su „Škoda Fabia S2000“, airis Craigas Breenandas ir prancūzas Jeanas-Michelis Raoux, abu pilotuosiantys „Peugeot S2000“ techniką.

Matyti F. Deleceurą latvijos ralyje yra tas pats, kas stebėti Wayne'ą Gretzky vėl žaidžiantį ledo ritulį“, - sakė ralio organizatorius Raimondas Strokšas. - Mums didžiulė garbė, kad norą dalyvauti Latvijos ralyje pareiškė garsūs ralio meistrai ir 17 valstybių. Latvija bus garsinama toli už jos sienų ne tik šiemet, bet ir ateityje“.

Legendinis prancūzų pilotas 50-metis F. Delecouras yra dalyvavęs net 97 pasaulio ralio čempionato etapuose. Europos ralio čempionato pirmame Austrijos etape F. Delecouras si šturmanu Dominique'u Savignoni užėmė 7-ą vietą.

Ralis Liepoja-Ventspilis kartu bus ir Latvijos ralio čempionato pirmas etapas. Tikimasi, kad šioje įskaitoje dėl pergalės varžysis

Janis Vorobjovas ir Guntaras Zicanis, Aivis Egle ir Andis Dauga su (abu ekipažai vairuos „Mitsubishi Evo X“), lietuvis Vytautas Švedas („Mitsubishi Evo X“), estas Siimas Plangi („Mitsubishi Evo X“) ir rusas Aleksejus Lukjaniukas („Mitsubishi Evo X“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)