Varžybų formatas įprastas ir pamėgtas visų, bent kartą dalyvavusių tokiame renginyje – nuo lengvai perkandamų iki itin sudėtingų galvosūkių, priversiančių pasitelkti ne tik žinias, bet ir lakią fantaziją, išmonę ar burtus. Organizatoriai perspėja – pirmas kartas slepia savyje pavojų, nes kartą paragavęs gali ir nebesustoti!

Varžybų organizatorius, užkietėjęs kaunietis Deividas Paičius teigia, kad „šio renginio metu dalyviai pažins Kauną iš kitos pusės, atras vietas, į kurias niekada neatkreipė dėmesio.“

Kamantinėjamas jis pagaliau leidžia sau šiek tiek paatvirauti ir meta užuominą: „šiose varžybose tikrai teks pasukti galvą šifruojant koordinates. Bet rengdami užduotis mes sau neleidome užmiršti vieno esminio momento – orientacinės varžybos turi savyje išlaikyti impulsyvumą, todėl jeigu kažkur jausitės beatsitrenkią į nežinios sieną, reaguokite greitai ir pagal intuiciją! Bet kuriuo atveju linksmybių tikrai gausite su kaupu“, - valiūkiškai šypsodamasis žadėjo Deividas.

Ekstremalaus ir azartiško miesto žaidimo automobiliais tikslas – kuo greičiau iššifruoti užuominas, atsidurti tinkamoje vietoje (galbūt tinkamu laiku) ir įsiamžinti nuotraukoje. Pergalės paslaptis slypi ne tik gerose žiniose, bet ir gebėjime dirbti kaip vieningai komandai, pasidalinti rolėmis ir išnaudoti geriausias savo ir draugų savybes.

Na, gerai, ir šiek tiek krepšinio – restorane 1410, esančiame Žalgirio arenoje, bus mojuojama varžybų finišo vėliava, todėl net finišavusiems vėliausiu leistinu laiku vis tiek bus suteikta galimybė pamatyti svarbiausią rungtynių dalį ir pasidžiaugti (laikom kumščius!) lietuvių pergale prieš serbus!

Registracijos varžyboms pradžia – 18.30 val. (starto mokestis – nuo 12 iki 15 eur). Renginio starto vieta – aikštelė prie IX forto. Daugiau informacijos galima rasti organizatorių paskyroje „Miesto Guru“ socialiniame tinkle „Facebook“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)