Tik ketvirtadienį iš Pietų Amerikos grįžęs D. Biesevičius nuo ten patirto karščio gavo atsipūsti šaltame Utenos rajono miške. Įveikęs tik apie 15 kilometrų jo ir baltarusio Dimitrijaus Buryj „Mitsubishi Lancer EVO VIII“ įspūdingai per automobilio priekį vertėsi ant stogo.

Nepasirinkęs saugaus greičio įvažiuodamas ant tramplino ir užkliuvęs už pasimaišiusio akmens D. Biesevičiaus automobilis pakilo į orą ir apsivertęs tėškėsi į žemę.

Prieš lenktynes kalbintas D. Biesevičius teigė, kad treniruotis laiko neturėjo visiškai, tad į prizines vietas net nejuokavo, kad pretenduoja.

„Tai čia dėl smagumo važiuojam, tikrai nelaimėsime“, – pranašavo D. Biesevičius.

Trumpai, bet labai smagiai važiavęs D. Biesevičius dar turi šansų tęsti lenktynes, bet jau nebe bendroje įskaitoje. Jam šį vakarą reikia praeiti tik medicininę ir techninę komisija.

Ar jis tam ryšis, DELFI žinių neturi, tačiau iš šypsenos veide ir žinant D. Biesevičiaus jėgą, abejonių nekyla, kad šansų jį išvysti Utenoje dar yra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)