Sekmadienį vykusiose antrosiose lenktynėse triumfavo Felipe Nasras, 2011 m. tapęs Didžiosios Britanijos „Formulės-3“ čempionu, o šiemet, kaip ir pernai, važiuosiantis GP2 pirmenybėse.

Antras finišo liniją kirto buvęs „Formulės-1“ lenktynininkas Nelsonas Piquet jaunesnysis, o trečiąją vietą užėmė Brazilijos vilkikų „Formula Truck“ čempionate važiuojantis Beto Monteiro.

Labdaringų lenktynių organizatorius Felipe Massa, „Formulėje-1“ vairuojantis „Ferrari“ automobilį, po pirmosiose lenktynėse užimtos dešimtosios vietos šiandien finišavo aštuntas, tačiau teigė likęs geros nuotaikos.

„Tai man buvo tikriausiai pačios sunkiausios Iššūkio lenktynės. Kai viskas neidealu, tai net viena dešimtoji viską gali nulemti. Vakar mano variklis veikė nelabai sklandžiai, už ką sumokėjau šiandien. Tačiau svarbiausia, kad renginys kasmet vis auga ir auga. Esu labai patenkintas, kad šiandien su mumis važiavo ir Fernando. Esu tikras, kad jis pasilinksmino“, – kalbėjo brazilas.

Jo komandos draugui Fernando Alonso sekėsi dar prasčiau. Šeštadienį finišo dėl technikos gedimo apskritai nepasiekęs ispanas antrosiose lenktynėse liko aštuonioliktas.

„Savaitgalis buvo tikrai smagus. Tikiuosi, kad žiūrovams buvo taip pat smagu, kaip ir man. Ar sugrįšiu čia kitais metais? Jei Felipe mane pakvies – tikrai!“ – teigė „Ferrari“ lyderis.

Dukart šių lenktynių laimėtoju praeityje yra tapęs Michaelis Schumacheris – vokietis triumfavo 2007 m. ir 2009 m. Po kartą yra nugalėję Danielis Serra (2005 m.), F. Massa (2006 m.), Rubensas Barrichello (2008 m.), L. di Grassi (2010 m.) ir J. Alguersuari (2011 m.).