„Reikia pagirti mūsų lenktynininkus, kurie be perstojo tobulėja patys ir tobulina savo automobilius. Praėjusiais metais mūsų lyderiai važiavo tokiu tempu, kokiu šių metų paskutinėse varžybose važiavo silpnesnių klasių lyderiai. Konkurencija didėja, prasideda kova ne dėl sekundžių, o dėl dešimtųjų, šimtųjų ir kartais net tūkstantųjų“, – pasakoja varžybų organizatorius Giedrius Čenkus.

Jis pridūrė, kad vos vienas lenktynininkas šiame etape galėjo jaustis kiek ramiau. Tai „Time Attack“ varžybų nugalėtojas Jonas Poškus, visą dieną diktavęs tempą trasoje. Prie jo priartėjo tik svečias iš Suomijos Toni Rasmusas Ruokonenas su techninių problemų kamuojamu „Nissan Skyline R32“ automobiliu.

Tiesa, greičiausi jo ratai įveikti su „slick“ tipo padangomis, kokios šiose lenktynėse yra draudžiamos. Tačiau jo įveiktas greitas ratas nenuėjo veltui – jis iškovojo antrą vietą pirmą kartą organizuotame Šiaurės Europos „Time Attack“ čempionato etape. Pirmas buvo J. Poškus su „Mitsubishi Lancer Evo VIII“, o trečias finišavo Andrius Firantas su „Honda S2000“.

Dalis įtemptos kovos, įvairių automobilių ir lenktynininkų, „Time Attack“ ir „Race“ lenktynių pateko į „Quiet Films“ susuktą vaizdo siužetą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją