S. Loebas ir D. Elena prisijungs prie itin stiprios „Team Peugeot Total“ komandos, kuriai priklauso ir Carlosas Sainzas, Stephane‘as Peterhanselis ir Cyrilis Despres.

Kitais metais Dakaro lenktynių dalyviai per 13 dienų turės pervažiuoti Argentiną ir Boliviją.

„Peugeot 2008 DKR“ automobilį prancūzas jau išbandė birželį Maroke. Spalio 3-9 dienomis jis vėl grįš į Maroką, kur savo jėgas išbandys ralyje „Rallye du Maroc“.

Maroke C. Sainzas vairuos naujausią „Peugeot 2008 DKR16“, o S. Loebas sės prie 2015 metams specialiai paruošto automobilio vairo.

Universalusis S. Loebas, kuris šį sezoną WTCC (World Touring Car Championship) pirmenybėse vairavo „Citroen“ markės automobilį, sako: „Dakaras kardinaliai skiriasi nuo lenktynių, kuriuose dalyvauju šiuo metu. Jos bus labai ilgos, varginančios, truks beveik dvi savaites, tad reikia apsišarvuoti kantrybe ir ištverme, rūpinantis tiek savimi, tiek automobiliu. Tai dar vienas lenktynių būdas, kurį neabejotinai atrasiu ir išbandysiu jau sausį“.

„Kai birželį pirmą kartą išbandžiau „Peugeot 2008 DKR“, pirmasis įspūdis buvo galingas – savaime suprantama, per tą laiką automobilis dar patobulėjo“, – sako lenktynininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją