Tik keturiomis dešimtosiomis sekundės dalimis nuo jo atsiliko Ignas Kaselis. Šis lenktynininkas karjerą pradėjo tik šiemet, tačiau kiekviename važiavime gerinami rezultatai rodo vis augantį meistriškumą.

Tomas Vaitekūnas taip pat demonstruoja vis didesnį greitį, o labai šlapioje trasoje lenkė ir K. Mičiūną. Treniruotės pradžia sunkoka buvo Dominykui Rutkauskui, tačiau pagerėjus posūkių įveikimui ir vairavimo technikai, lenktynininkas sugebėjo prisivyti lyderius.

Į BMW „Formulės Mini“ kartingus taip pat sėdo ir nauji lenktynininkai bei serijos senbuviai. Vairavimo įgūdžius jau prisiminė Markas Bukinas, o pirmą kartą greitus ratus Plytinės trasoje įveikė Titas Čapkauskas, Dominykas Graudinis ir Kartingo akademijos auklėtinė Vesta Bielinytė.

BMW „Formulė Mini“, skirta 7-12 metų sportininkams. Lenktynes organizuoja VŠĮ „Promo kartas“. Čia varžomasi vienoda technika, visiems dalyviams teikiančia absoliučiai vienodas galimybes. Kartu su šalies kartingo čempionatu vyksiančiuose 6 etapuose dalyviai varžysis vienodais Italijoje pagamintais „Tony Kart“ automobiliukais, kurių ratus suks irgi itališki „Vortex Mini Rok“ 60 kubinių centimetrų darbo tūrio varikliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)