Kvalifikacijos pradžioje greičiausiai „iššovė“ Kasparas Vaškelis. Jo padiktuotas tempas daugiau nei pusę važiavimo buvo nepasiekiamas niekam. Ir tik iki finišo likus kelioms minutėms, į rezutatų lentelės pirmąją poziciją pakilo R. Baciuška. Jo vieno rato įveikimo laiko (46,770 sek.) nebepavyko pagerinti niekam.

Kova dėl antrosios vietos tarp K. Vaškelio ir Gusto Grinbergo virė iki pat važiavimo pabaigos. Paskutiniame rate Gustas įveikė greičiausią savo ratą, tačiau vis tiek nuo Kasparo atsiliko vos 7 tūkstantosiomis sekundės dalimis ir šeštadienio lenktynes pradės iš trečiosios pozicijos.

Pirmoje penktadienio treniruotėje greičiausiu buvęs Markas Bukinas, kvalifikacijoje iškovojo ketvirtą starto poziciją. Justas Jonušis, dienos metu vykusiose treniruotėse stabiliai važiavęs 4 arba 5 vietoje, kvalifikaciją baigė penktas. Ypač stipriai Smalininkuose atrodantis Aurimas Blažulionis pusfinalį pradės šeštas.

„Antrą kvėpavimą“ kvalifikacijoje įgavo ir Kasparas Mičiūnas. Jau trečiame rate jo pasiektas rezultatas leido išlaikyti septintą vietą. Domas Raudonis, Nojus Nenortas ir Tomas Vaitekūnas taip pat gerokai pasigerino vieno rato įveikimo laikus, o lenktynes pradės iš aštuntos, devintos ir dešimtos pozicijų.

Šeštadienį vyksiančiuose pusfinalio ir finalo važiavimuose paaiškės greičiausieji antrojo etapo pilotai.

„BMW Formulės Mini“ kvalifikacijos rezultatai:


1.Rokas Baciuška46,770 sek.
2.Kasparas Vaškelis47,153
3.Gustas Grinbergas47,160
4.Markas Bukinas47,301
5.Justas Jonušis47,335
6.Aurimas Blažulionis47,623
7.Kasparas Mičiūnas47,769
8.Domas Raudonis47,808
9.Nojus Nenortas50,179
10.Tomas Vaitekūnas50,862

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją