Visi šie sportininkai bendroje varžybų įskaitoje užima 2, 3 ir 4 vietas. Vieną nuo kito juos skiria tik keli taškai, tad finale, vyksiančiame sekmadienį, intriga garantuota.

Penktadienio treniruotėse tvirtai atrodė Domas Raudonis bei Aurimas Blažulionis, sulig kiekvienu važiavimu greitėjo Kasparas Mičiūnas ir Nojus Nenortas. Net ir važiuojant šlapia danga, vieno rato įveikimo skirtumai tarp lenktynininkų buvo tik šimtosios ar tūkstantosios sekundės dalys.

Beje, kadangi treniruotės vyko nuo penktadienio ryto, kai kurie mažieji lenktynininkai praleido pamokas mokykloje. Tačiau pertraukų tarp važiavimų metu jie uoliai sprendė mokytojų duotas užduotis.

Šeštadienį sportininkų būrį turėtų papildyti Markas Bukinas ir Tomas Vaitekūnas, pirmąsias treniruotes praleidę dėl peršalimo ir pakilusios temperatūros. Žinoma, dėl lyderio vardo vėl kovos ir Rokas Baciuška, dar praeitame etape užsitikrinęs 2011 metų „BMW Formulės Mini“ čempiono vardą.

Kartu su finalu Plytinės kartodrome šeštadienį ir sekmadienį vyks ir Lietuvos kartingo čempionų lenktynės, kuriose varžysis „Raket“, „Rok“ ir Laisvos klasės pilotai.

Treniruočių geriausi laikai:


1.Justas Jonušis37,141
2.Gustas Grinbergas37,195
3.Kasparas Vaškelis37,241
4.Domas Raudonis37,458
5.Aurimas Blažulionis37,566
6.Kasparas Mičiūnas37,662
7.Nojus Nenortas38,792
Rokas Baciuška------
Markas Bukinas------
Tomas Vaitekūnas------

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją