1 min. 05,941 sek. – toks dabar „Aurum 1006 km lenktynių“ trasos vieno rato, kurio ilgis 2682 metrai, rekordas, kurį „nukalė“ „Stateta BRO by HMobile“ lenktynininkas iš Danijos Andres Fjordbach.

Danas paveržė pernai pasiektą Juliaus Adomavičiaus trasos rekordą, kai „Circle KMylesPlus Racing Team“ ekipos „Audi R8 LMS“ bolidą vairavęs lenktynininkas tą patį atstumą įveikė per 1 min. 07,492 sek.

„Manau, kad tai tik pati rekordų kryčio pradžia, - dano pasiekimą įvertino pagrindinis „Aurum 1006 km lenktynių“ organizatorius Darius Jonušis. – Žinoma, rekordai puošia bet kurias lenktynes, todėl džiaugiuosi jais ir nuoširdžiai linkiu sportininkams naujų laimėjimų“.

Jau ne kartą minėta ir specialistų įvertinta, jog šiemet kaip niekad galingas „Aurum 1006 km lenktynių“ automobilių parkas, o sportininkų gretose tokie pasaulinės klasės meistrai, kaip naujasis trasos rekordininkas, buvęs „Formulės 1“ lenktynininkas Janas Magnusenas ir kiti.

Todėl tikimasi, jog rekordų bus ir daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją