Paskutiniame nacionaliniame ralio čempionato etape „Rally Classic“ Druskininkuose po 10-ies lemiamų greičio ruožų paaiškės, kas šį sezoną buvo geriausias, o kam svajones tapti čempionu teks atidėti kitiems metams.

Pasak ralio organizatorių, sportininkų Druskininkuose ir jų apylinkėse lauks išties įspūdingas paskutinis čempionato etapas.

„Šiemet lenktynininkai jėgas išmėgins 10-tyje greičio ruožų, apie 150 km, iš kurių du bus visiškai nauji ir nematyti, taip pat visų lauks ir populiarusis naktinis ruožas. Dar viena naujovė – greičio ruožas miesto centre. Manome, kad šis ruožas sutrauks daugiausiai gerbėjų, visgi, kova vyks pačiame Druskininkų centre, kur žiūrovams yra labai patogu atvykti, o greta sportinės dalies jų lauks ir miesto siūlomos pramogos“, - pasakojo varžybų organizatoriai.

Organizatoriai, norėdami ralį padaryti dar labiau pasiekiamu, bilietais parduos ir internetu. Bilietus į renginį galimą įsigyti nuo rugsėjo 15 d. internetu rallyclassic.lt svetainėje. Ralio pasus bus galimi įsigyti nuo rugsėjo 22 d.

Bilieto kaina internetu - 20 Lt/5,79 Eur
Ralio paso kaina prekybos vietose - 25 Lt/7,24 Eur

„Rally Classic“ – tai visą sezoną vainikuojantis įspūdingiausias visų metų ralio renginys Druskininkuose, garantuojantis bekompromisę kovą dėl čempiono titulo ir kasmet sulaukiantis vis daugiau automobilių sporto gerbėjų dėmesio iš Lietuvos, Baltarusijos, Lenkijos, Suomijos ir kitų šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją