Automobilių ralio, kroso, ralio-kroso bei žiedinių lenktynių greičiausieji apdovanoti taurėmis, diplomais, medaliais ir čempionų ženkleliais, o varžybų organizatoriai - padėkos raštais.

“Reikia pasidžiaugti, kad šie metai mums tikrai buvo geri. Sportininkai nesiliovė žavėję aukštais rezultatais ir ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje vykusiuose Europos bei pasaulio čempionatuose. Varžybos trasose buvo saugios, apsieita be traumų ir didesnių nesėkmių. Ralis kasmet tampa vis populiaresnis, o galingų automobilių, kuriais ekipažai varžosi dėl čempionų vardo, kaskart trasose matosi vis daugiau”, - džiaugdamasis kalbėjo Lietuvos automobilių sporto federacijos (LASF) prezidentas Romas Austinskas.

Jau ketvirtą kartą Lietuvos automobilių ralio čempionu tapusiam Rokui Lipeikiui žengiant į sceną atsiimti absoliutaus šiųmečio nugalėtojo trofėjaus, vakaro vedėjas nepamiršo paminėti, kad šis lenktynininkas sumušė savotišką rekordą, sėkmingai finišuodamas lygiai pusšimtyje Lietuvos ralio čempionato etapų.

Prieš apdovanojimų renginį LASF inicijavo 2006 metų Lietuvos automobilių sporto "Metų sportininko" rinkimus, kuriuose nugalėjo 24 procentus balsų surinkęs Robertas Kupčikas iš "Jonušis Racing" komados. R.Kupčikas šiemet užtikrintai nugalėjo Lenkijoje, Čekijoje ir Vokietijoje vykusioje "Volkswagen Castrol Cup" taurės varžybose.