Merginos į Lenkijos miestą Mikolaikus atvyko dar antradienį. Tą pačią dieną buvo praeita administracinė komisija. Trečiadienį ir ketvirtadienį merginos susipažino su „Rajd Polski“ greičio ruožais.

„Labai sudėtingos lenktynės automobiliui, čia labai sunku važiuoti greitai, pilotas negali parodyti savo meistriškumo, kadangi trasa yra labai įvairi“, - sakė I. Jankovskaja.

„Mūsų tikslas - finišuoti. Tai būtų labai geras rezultatas. Viliamės, kad automobilis atlaikys šias lenktynės“, - kalbėjo I. Tuškanova..

Penktadieni specialiame žiūrovų mėgstamame greičio ruože prasidės kvalifikaciniai važiavimai, taip pat įvyks ir oficialus varžybų atidarymas.

Nuo ankstyvo šeštadienio ryto automobiliai startuos pirmajame greičio ruože, o lenktynių finišu taps septintasis greičio ruožas. Jame automobiliai startuos poromis - po du.

Lenktynės bus pratęstos ir sekmadienį.

Dėl asmeninių problemų lenktynėse nedalyvaus Dominykas Butvilas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją