J. Cornwelas ir D. Robertsas „300 Lakes Rally“ varžybose lenktyniaus „Ford Fiesta R2“ automobiliu. Jie atstovaus „Baltic Motorport Promotion“ kompanijai. Nors komandos pavadinime yra žodis „Baltic“ šis ekipažas iki šiol Lietuvoje dar nesilankė.

Prieš ralį savo mintimis apie būsimas varžybas pasidalijo komandos šturmanas D. Robertsas.

„Lietuvoje dar nesame lenktyniavę. Tai pirmas mūsų kartas. Tikiuosi, kad čia mums pavyks pasiekti gerą rezultatą, bet svarbiausia, kad įgausime patirties lenktyniaujant dar neišbandytos šalies greičio ruožais“, – kalbėjo šturmanas D. Roberts.

Lietuvoje niekada nebuvę sportininkai gali pasigirti savo pasiekimais. Jau trylika metų šturmano kėdėje sėdintis D. Roberts sako Didžiojoje Britanijoje ne kartą yra pavykę užlipti ant prizininkų pakylos.

„Iškovojome antrą vietą savo klasėje Didžiosios Britanijos čempionate, nugalėjome „Pirelli Star Drive“ varžybose. Taip pat teko lenktyniauti ir kitose šalyse. Prancūzijos ir Airijos čempionatų „C2“ įskaitose esame laimėję antrą vietą“, – pasakojo šturmanas D. Roberts.

Be Didžiosios Britanijos atstovų ir lenktynininkų iš Lietuvos, „300 Lakes Rally“ varžybose startuos Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos, Suomijos, Kazachstano, Ukrainos ir Lenkijos ekipažai.

„300 Lakes Rally“ dalyvius ir žiūrovus į vaizdingas Zarasų apylinkes suburs jau rugpjūčio 8-9 dienomis. Ralį sudarys 12 greičio ruožų. Jais lenktynininkai turės įveikti 140 kilometrų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją