Gamintojai pasistengė, kad šis modelis neiškristų iš konteksto ir būtų grynakraujis „Porsche“ narys. Tai užkoduota „genuose“ – pavyzdžiui, kaip ir visi šios markės modeliai, taip ir naujokas turi variklio užvedimo svirtelę kairėje pusėje po vairo kolonele, specifiškai išgaubtą variklio dangtį ir kt.

Vertinant automobilio formas ir dizaino akcentus, galima įžvelgti tiek klasikinio 911 kupė bruožų, tiek ir technologinio „Porsche“ šedevro 918 įtaką. Tiesa, nesunku pastebėti, kad akivaizdžiausi „Macan“ panašumai – su didesniuoju SUV visureigiu „Cayenne“, šie modeliai tarsi sudaro liūto ir tigro tandemą (gamintojai „Macan“ vardą pasiskolino iš indoneziečių kalbos, kur šis žodis reiškia „tigrą“).

Lietuvos „Metų automobilio 2015“ rinkimuose „Porsche Macan“ dalyvauja su benzinine V6, 3.0 l 340 AG versija, kuri kainuoja 279 500 Lt. O Lietuvoje jo pradinė kaina yra 202 627 Lt.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)