Šiuo metu lenktynių lyderiu yra „General Financing – Autopaslauga“ komanda, o iki tol pirmavusi „BarBar‘a-Bauer Team“ komanda padarė taktinę klaidą – D. Jociui pilotuojant „Aquila SR1“ baigėsi kuras.

1000 km lenktynių starte išryškėjo skirtingos lyderių taktikos – šie startavo skirtingomis padangomis. Kvalifikacijoje nugalėjusi „Aquila SR1“ pilotuojanti komanda startui pasirinko skirtas šlapiai trasos dangai, „Mojo Lounge Racing by JR Motorsport“ startavo su tarpinėmis, o „General Financing – Autopaslauga“ komanda surizikavo lenktynes pradėti „slick“ tipo padangomis be protektoriaus.

Rizika pasiteisino ir už „Porsche“ vairo startavęs „General Financing – Autopaslauga“ komandos lenktynininkas – Nemunas Dagilis tapo lenktynių lyderiu. Įkandin jam sekė vienas greičiausių „Aquila“ pilotų – Ramūnas Čapkauskas, visiškai greta buvo ir svečių iš Belgijos ekipažas. Greitai važiavo ir „Radical SR5“.

Stebėkite lenktynes gyvai!
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją