Šiemet „Kia“ pristatė atnaujintą „Sportage“. Kukliame išorinių automobilio patobulinimų sąraše – naujos priekinės grotelės, nauji ir solidžiau atrodantys galiniai LED žibintai, naujo dizaino lengvo lydinio ratlankiai (16, 17 arba 18 colių skersmens) ir plonytė stogo antena.

Salone gamintojai pakeitė prietaisų skydelio ir durų apdailos medžiagas, dabar jos tapo minkštesnės, taip pat pirkėjams siūlomas naujas „Supervision“ prietaisų skydas su 4,2 colių LCD ekranu bei kitokios sėdynių apmušalų kombinacijos.

Papildomos įrangos sąraše taip pat atsirado nauja garso sistema su 4,3 colių lietimui jautriu spalvotu ekranu, galinio vaizdo kamera, nauja „Harman Infinity“ garso sistema (sujungta su 4,3 colių ekranu prietaisų skyde ir 7,0 colių navigacine sistema centrinėje konsolėje) su išoriniu stiprintuvu, žemų dažnių garsiakalbiu ir septyniomis garso kolonėlėmis, „Kia“ daugiafunkcė „FlexSteer“ sistema, šildomas vairas, elektra valdoma vairuotojo sėdynė ir nauja USB „iPod“ jungtis.

Vienas iš „Sportage“ privalumų – komplektacijų įvairovė, ko negali pasiūlyti kai kurie konkurentai. Be 1.7 l ir 2.0 l dyzelinių variklių, atnaujintą „Sportage“ galima rinktis su vienu iš dviejų benzininių (1.6 arba 2.0 l) bei silpnesniu 2.0 l, 136 AG „dyzeliu“. Varikliai derinami su šešių laipsnių mechanine arba automatine transmisija, su priekiniais (2WD) arba visais varančiaisiais ratais (AWD).

Bazinį „Sportage“ modelį galima turėti už 60 tūkst. Lt, o Lietuvos „Metų automobilio 2015“ konkurse dalyvaujantis modelis su dyzeliniu 2.0 l, 184 AG varikliu kainuoja 108 990 Lt.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)