Smulkiojo verslo skatinimo iniciatyva PLANAS A sulaukė didelio susidomėjimo – per pirmąsias 2 iniciatyvos savaites prie akcijos jau prisijungė 663 įmonės. Plečiasi ir projekto partnerių gretos – pasiūlymus smulkioms įmonėms pristatė „Tele2“, „Compensa Vienna Insurance Group“, „Paysera“, „Kaunas IN“ ir kitos bendrovės bei organizacijos.
PLANAS A: jau daugiau nei 650 smulkiųjų įmonių, tarp naujų partnerių – „Tele2”, „Compensa“, „Paysera“
© DELFI / Orestas Gurevičius

„Akivaizdu, kad PLANAS A yra reikalinga iniciatyva, mažieji verslai noriai registruojasi ir naudojasi partnerių pasiūlymais. Per visą iniciatyvos laikotarpį buvome užsibrėžę tikslą pritraukti tūkstantį smulkiųjų verslų, tačiau vien per pirmąsias savaites registracijų skaičius jau viršija 600 įmonių. Džiugu, kad daugėja ir socialiai atsakingų įmonių bei organizacijų, kurios nori padėti smulkioms įmonėms“, – eigė PLANAS A iniciavusio Šiaulių banko Rinkodaros ir komunikacijos departamento direktorius Paulius Pocius.

Vien šiomis dienomis prie PLANAS prisijungė 9 nauji socialiniai partneriai. Mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ smulkioms įmonės nemokamai suteiks ypač didelį interneto duomenų kiekį ir išmaniųjų paslaugų sprendimus. „Compensa Vienna Insurance Group“ siūlo palankias Įmonių turto draudimo sąlygas, „Paysera“ – pusę metų naujoms e. parduotuvėms nemokamai naudotis mokėjimo iniciavimo paslauga.

VšĮ „Kaunas IN" kviečia įmones konsultuotis apie verslo pradžią ir sąlygas Kaune. Patrauklius sprendimus PLANAS A dalyviams taip pat pasiūlė reklamos agentūra „Brandu“, bendrovės „FINDEP“, „CreditInfo Lietuva“, „Customer care services“, „Petrauskas Coaching&Consulting“.

Anksčiau prie PLANAS A prisijungė galimybių paketą smulkiems verslams rengianti Ekonomikos ir inovacijų ministerija, verslo konsultacijas teikianti „Versli Lietuva. Taip pat Lietuvos savivaldybių asociacija ir daugiau nei 10 Lietuvos savivaldybių (Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Tauragės, Utenos, Molėtų, Jonavos, Anykščių, Marijampolės, Ukmergės, Rokiškio, Alytaus). Tarp iniciatyvos partnerių – žinomas visuomenininkas Andrius Tapinas, garsus lenktynininkas Vaidotas Žala.

Informaciją apie iniciatyvoje prisiregistravusias įmones galima rasti interaktyviame PLANAS A žemėlapyje. Žemėlapyje galima rasti daug naujų, įdomias paslaugas ir prekes siūlančių smulkiųjų verslų. Žemėlapiu paprasta ir patogu naudotis, nes įmonės suskirstytos pagal regioną ir veiklos sritį, pateikiami trumpi įmonių aprašymai bei nuorodos į svetainę ir socialinių tinklų paskyras.

PLANAS A iniciatyvoje užsiregistravę verslai kviečiami pasinaudoti projekto partnerių (įmonių, savivaldybių ir kitų organizacijų) pasiūlymais, nuolaidomis, reklama. Smulkieji verslai kviečiami registruotis iniciatyvos internetinėje svetainėje.

Klaipėdos LEZ – „Financial Times“ grupės įvertinimas už tvarumą

Kasmetiniame „Financial Times“ grupės tiesioginių užsienio investicijų leidinio „fDi...

„Senukai“ padės spręsti skaudžius senjorų atskirties iššūkius (3)

Didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių tinklas „ Kesko Senukai “ tapo...