REIKĖTŲ:

1. Mėgautis meilės preliudija

Moterims patinka preliudija, bet daugumai vyrų tai reiškia laiko gaišimą. Sunku pasakyti, kodėl. Turiu omenyje, daugumai vyrų patinka apatiniai, jie mėgaujasi glamonėmis, bučiniais, bet vis dėlto norėtų kuo greičiau pasiekti kulminaciją.

Kodėl vyrai to nedaro: „Juk mes esame pasirengę, tai kam atidėlioti tai, kas neišvengiama? Turiu omenyje, kiek užkandžių galima suvalgyti prieš pagrindinį patiekalą? Tai ypač tinka kalbant apie tas naktis, kai esame pavargę ir norime tik atlikti reikalą ir užmigti“.

Kodėl turėtų: jei mėgautumėmės preliudija ir skirtume laiko savo moteriai sujaudinti, galutinis rezultatas būtų kur kas malonesnis.

2. Periodiškai atsikratyti senų ir nebereikalingų daiktų

Kiekvienas vyras turi savo mėgstamus marškinėlius, kepurę ar batus. Su jais būna ypač sunku išsiskirti – net jei daiktas nebetinka jūsų spintai, lengva tikėti, kad „jis kelia prisiminimus“. Bet ar tikrai reikia visų tų bilietų į koncertus, kuriuose tik lankėtės? Ar senų žurnalų ryšulių? Visa tai – seni, nereikalingi daiktai, su kuriais paprasčiausiai reikia atsisveikinti.

Kodėl vyrai to nedaro: „Kai bus rašoma mūsų oficiali biografija, visas mūsų vadinamasis šlamštas bus neįkainojamas. O kas, jei vieną dieną, veikiausiai tą, kai visą išmesiu, man tikrai prireiks to vienintelio žurnalo?“

Kodėl turėtų: dauguma to seno šlamšto niekam netinka, tik kaupia dulkes ir užima vietą.

3. Žiūrėti mažiau TV

Net jei pirmas vyro noras įėjus pro duris yra išsitiesti ant sofos ir įsijungti TV, pagalvokite, kiek daug dalykų galėtumėte nuveikti, jei žiūrėtumėte mažiau TV. Pavyzdžiui, galėtumėte sportuoti – juk seniai apie tai kalbate, ar ne? Arba net paskaityti knygą. Tai gal ir nėra jaudinančios alternatyvos, bet tikrai naudingesnės.

Kodėl vyrai to nedaro: „Nesvarbu, kokia bebūtų nuobodi programa, dauguma mūsų turi neblėstančią viltį, kad sulauksime ko nors tikrai įdomaus“.

Kodėl turėtų: kai dabar rodoma tiek daug realybės šou, žiūrėti televiziją tampa išties beprasmiu laiko leidimu. Ypač vasarą, kai puikus oras tik ir vilioja išeiti į lauką.

4. Pasitikrinti maisto produktų galiojimo laiką

Bijote atidaryti šaldytuvo duris? Jei taip, jūs toks ne vienas. Ta siaubinga smarvė tvyro dažno vyro šaldytuve. Ir nors tai iš dalies susiję su vyrų tingumu išmesti seną maistą, problema prasideda anksčiau. Dauguma vyrų nepasivargina patikrinti maisto produktų galiojimo laiką pirkdami, pavyzdžiui, sūrį, pieną, sultis ir mėsą.

Kodėl vyrai to nedaro: „Nes apsipirkimas, kaip ir skalbimas, dažnai mums būna skausminga užduotis, kurią norime atlikti kuo greičiau. Nepadeda ir tas dalykas, kad dažnas mūsų parduotuvėje verčiau dairosi į dailias moteris“.

Kodėl turėtų: paprasčiausiai nenorėdami apsinuodyti maistu ir užsikrėsti salmonelėmis. Ir sutaupysime šiek tiek pinigų, jei nereikės po dviejų dienų išmesti pusės šaldytuvo turinio.

5. Neapakti pamačius dideles krūtis

Šiuo mūsų gyvenimo etapu didelės krūtys neturėtų būti toks jau didelis išbandymas. Pripažinkime: juk kasdien žiniasklaidos priemonėse vyrus atakuoja krūtų vaizdai. Taigi kodėl taip sureikšminame? Kodėl tas vaizdas vis dar paralyžiuoja vyrus, nors ir trumpai akimirkai?

Kodėl vyrai to nedaro: „Nes tai yra krūtys ir jos yra didelės... Tam tikra pagarba būtina, atsižvelgiant į tai, kaip dažnai apie jas svajojame“.

Kodėl turėtų: nes mažesnės krūtys nusipelno dėmesio. Ir nuoširdžiai sakant, ta galia, kurią turi didelės krūtys, jau pelnė vyrams prastą reputaciją...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją