Jei šiltnamis jau paruošas, jame sėjamos lapinės salotos, ridikėliai, špinatai

Jei šiltnamis šildomas, jame galima pasėti salotų, ridikėlių, bazilikų, petražolių, taip pat sudaiginti norimų daržovių – paprikų, pomidorų, baklažanų, smidrų ir agurkų.

Kovas – tinkamas metas visų įrankių revizijai, taisymui ir naujų egzempliorių įsigijimui: prasidėjus tikram darbymečiui tam tiesiog neturėsite laiko. Įsitikinkite, kad turite pakankamai lysvių atitvarų, kuoliukų ir panašių reikmenų.

Namas ir kiemas

Kovas – idealiausias metas kaip reikiant pasirūpinti kambariniais augalais, bet ne dėl to, kad pirmas pavasario mėnuo kuo nors ypatingas, o todėl, kad vėliau rūpės kiti darbai.

Kovą sugrįžta pirmieji migruojantys paukščiai, todėl jei žiemą pagaminote jiems inkilėlių, dabar pats metas juos sukabinėti, tik pasistenkite parinkti tokias vietas, kurios būtų sunkiai pasiekiamos katėms. Beje, dauguma paukščių sugrįš antroje kovo pusėje, tad laiko dar yra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)