Gruodžio 4 d., pirmadienis
Delčia
Liūtas iki 6:51
Mergelė nuo 6:51
21 Md iki 23:08
22 Md nuo 23:08

Papildykite lesyklėles, džiovinkite vaisius ir daržoves, pradėkite ruošti kalėdinius sausainius ir kitus šventinius kepinius, kuriuos reikia brandinti. Nepalanki diena kopūstams raugti.

Gruodžio 5 d., antradienis
Delčia
Mergelė
22 Md

Pasėkite ridikėlius, prieskonines žoleles, vyšninius pomidorus, kuriuos auginsite ant palangės. Tai gera diena augalams tręšti ir padėti sėklas stratifikacijai.

Gruodžio 6 d., trečiadienis
Delčia
Mergelė iki 19:34
Svarstyklės nuo 19:34
23 Md

Itin nepalanki diena darbui su augalais. Verčiau užsiimti saviugda, veislių parinkimu kitam sezonui, kenkėjų naikinimu, dirvos paruošimu.

Gruodžio 7 d., ketvirtadienis
Delčia
Svarstyklės
24 Md

Diena labai palanki darbui su augalais ir dideliems pirkiniams. Galite paruošti gėlių svogūnėlius ankstyvam pražydinimui. Laistyti nerekomenduojama, bet galima tręšti sausomis trąšomis.

Gruodžio 8 d., penktadienis
Delčia
Svarstyklės
25 Md.

Galima ruošti gėlių svogūnėlius ankstyvam žydėjimui, sėklas stratifikacijai. Laistyti nerekomenduojama, bet galima tręšti sausomis trąšomis.

Gruodžio 9 d., šeštadienis
Delčia
Skorpionas
25 Md iki 4:15
26 Md nuo 4:15

Galite genėti, laistyti ir tręšti kambarinius augalus. Sode nubraukit nuo medžių šakų ir šiltnamių sniegą, apžiūrėkite medžių kamienus, ar jų nepažeidė graužikai.

Gruodžio 10 d., sekmadienis
Delčia
Skorpionas
26 Md iki 5:40
27 Md nuo 5:40

Galima sėti greituosius žalumynus. Puiki diena kopūstams raugti. Palanki diena generaliniam valymuisi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją