„Žmonės, turėkite sąžinės. Mūsų šeimai iš to derliaus reikės gyventi, o jūs jį naikinate“, – į žmones socialiniame tinkle „Facebook“ kreipėsi ūkininkė Tatiana Vainovskaja.

Šį lauką jau spėjo aplankyti daugybė gyventojų, o kvietimu apsilankyti dalijosi ir Trakų rajono savivaldybė.

„Įspūdingas aguonų laukas liepsnoja netoli Trakų, važiuojant į Užutrakį, priešais Angelų kalvą. Savaitgalis – gera proga aplankyti ir Trakus, ir jų apylinkes“, – rašyta savivaldybės „Facebooko“ puslapyje.

Trakų raj. sav. aguonų lauko reklama

Pirmadienį ūkininkės T. Vainovskajos socialinio tinklo profilyje atsirado vaizdo įrašas, kuriame kreipiamasi į savivaldybę, – prašoma pagalbos suvaldyti žmonių srautus.

„Trakų rajono savivaldybės administracija, maloniai prašome suteikti savo pajėgas ir sutvarkyti betvarkę mūsų pasėliuose, žmonių srautus, kurie naikina mūsų derlių, nes dėl jūsų gražios reklamos mūsų laukas tapo fotoobjektyvų taikiniu, nepaisant daromos žalos pasėliams. Ir kitą kartą reklamuojant svetimą turtą prašome galvoti apie pasekmes“, – vaizdo įraše kalbėjo moteris.

„Siaubo filmas“

Delfi susisiekė su T. Vainovskajos mama. Sklype pasėlius auginanti Janina Vainovskaja kvietė žurnalistus atvykti ir patiems pamatyti, kaip ten elgiasi žmonės.

„Pasižiūrėtumėte, ką žmonės išdarinėja mūsų lauke. Čia yra nuosavybė, visur „stop“ juostos, visur ženklai „privati valda“. Niekas į tai nežiūri“, – sakė ji.

Pašnekovė teigė, kad sklype budi jau tris paras.

„Stovim, ir niekaip – žmonės negirdi“, – Delfi sakė J. Vainovskaja.

Ūkininkė pridūrė, kad atvykėliai apie žydinčių aguonų pievą sužinojo iš Trakų rajono savivaldybės.

„Padarė labai didelę reklamą, o dabar nieko... Atsiųstų žmonių, kurie prižiūrėtų tą lauką. Tada žmonės tikrai galėtų pasigrožėti, bet eiti per lauką su šunimis... Čia siaubo filmas vakar buvo“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (434)