„Pažeidimų pasitaiko ir ten, kur maisto ruošimo bei pateikimo procesas yra maksimaliai trumpas, o santykiai su pirkėju grįsti pasitikėjimu ir sąžiningumu, aukšta produkto kokybė turi būti svarbiausiu verslo sėkmės ir kliento pasitenkinimo kriterijumi.

Pienas yra vienas jautriausių aplinkos sąlygoms produktų. Kad jis ilgiau būtų tinkamas vartoti, pienui laikyti būtinas ne tik tinkamas atvėsinimas, bet ir nepriekaištinga higiena nuo pat pamelžimo iki išpilstymo“, – akcentuoja VMVT Šiaulių departamento direktoriaus funkcijas vykdanti Daiva Kazlauskienė.

Vadovė primena, jog prieš vartojant įsigytą žalią pieną, saugumo tikslais jį būtina užvirinti.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją